Cégünk 20 éve foglalkozik reform- és biotermékek gyártásával. Saját egészségünk és életminőségünk javítása volt a cél, amikor áttértünk a reform konyhára – kísérleti jelleggel.Kizártuk az állati eredetű alapanyagokat. Édesítésre répacukor helyett mézet, gyümölcsöket, fehérliszt helyett teljes kiőrlésű búzát, tönkölybúzát, rozs- és zablisztet használtunk. Zsiradéknak napraforgóból, szezámból, lenből, olivából hidegen préselt olajat öntöttünk az ételekbe. A kezdeti lépések olyan jól sikerültek, hogy akik kóstolták ételeinket, süteményeinket, lelkesen bíztattak a folytatásra.

Tulajdonképpen így kezdődőtt... Eleinte néhány reform üzletbe szállítottunk reform termékeket, majd vegyszermentes alapanyagokat is sikerült beszereznünk. Ettől kezdve a Biokontroll által ellenőrzött bio termékeket gyártottunk, és megjelentünk a budapesti ÖKO piacon is. Itt alkalmunk nyílt a vevőkkel személyesen találkozni, beszélgetni, kóstoltatni. Így az aktuális igényekhez tudtuk igazítani termékkínálatunkat.

2006 és 2010 között saját erőből (szó szerint) felépítettünk egy új, minden igényt kielégítő üzemet. Itt már lehetőségünk nyílik süteményeink mellett a kenyér-, pékáru kínálatunk bővítésére is. Az elmúlt másfél évtized tapasztalata, lelkes, elégedett vevőink nagy száma örömmel tölt el bennünket, és arra ösztönöz, hogy termékeink körét tovább bővítve, legyünk jelen a bio- és reformüzletek polcain, valamint az ÖKO piacon.

Szeretettel várjuk Önt is fogyasztóink táborába!Benes Dorottya