Édes termékek

  Bio Flódni

  820 Ft

  Tk. Tönkölyliszt*, koptatott tönkölyliszt*, h. sajtolt olaj*, csicsóka*, alma*, mák*, dió*, natúr szilvalekvár*, szódabikarbóna

  A flódni egy íz arzenál. A mák, a dió, az alma, a szilvalekvár csodálatosan finom harmóniája. Mindezt megkoronázza tésztájában a csicsóka. Természetes nálunk reform módon készül, így zsírt és toját nem tartalmaz, mint az eredeti változatban.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Almás Pite

  820 Ft

  Igazi házi almás pite újragondolva, mely régen minden vasárnap került a családi asztalra. Vékony szilvalekvár rétegre fektetjük a szeletelt almát és finoman megcsurgatjuk tápióka sziruppal. Tetejére már csak egy leheletnyi tészta réteg kerül.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Gesztenyeszív

  900 Ft

  Látszatva olyan, mint egy "hagyományos" gesztenye szív. Valójában almával édesített gesztenye krém, melyet félig, vagy egészen karobmázba mártva szívesen kínálunk.

  2 db / csomag
  50 g / db

  Bio Gesztenyés Pite

  820 Ft

  Két vékony sárgarépás tésztalap közé almával édesített gesztenyét simitunk. A tetéjére karobmáz dísziti.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Almás Rétes

  900 Ft

  Kézzel húzott hajszál vékony rétes tésztába natúr almát töltünk, szorosan feltekerjük, ropogósra sütjük.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Meggyes Rétes

  900 Ft

  Kézzel húzott hajszál vékony rétes tésztába egész meggy szemeket töltünk, kevés almával édesebbé tesszük, szorosan feltekerjük, ropogósra sütjük.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Meggyes-Mákos Rétes

  900 Ft

  Kézzel húzott hajszál vékony rétes tésztába finomra darált mákot almával keverün, majd egész meggy szemeket szórunk közé, szorosan feltekerjük, ropogósra sütjük.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Szilvás Rétes

  900 Ft

  Kézzel húzott hajszál vékony rétes tésztára felezett sziva szemeket fektetünk, kevés almával édesítjük, szorosan feltekerjük, ropogósra sütjük.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Túrós Rétes

  900 Ft

  Rétesek között a legnépszerűbb. Kézzel húzott hajszál vékony rétes tésztára finom tehéntúró tölteléket fektetünk, mazsolával megszórjuk, szorosan feltekerjük, ropogósra sütjük.

  2 db / csomag
  80 g / db

  Bio Diós Kifli

  520 Ft

  Az egészséghez nélkülözhetetlen az alma és dió Ezért egy nagyon finom almás tésztába, diós tölteléket tekerünk, amit almával keverünk össze, hogy finom, édes és ízletes legyen. 3 darabot kínálunk egy csomagban.

  3 db / csomag
  110 g / db

  Bio Mákos Kifli

  520 Ft

  Egy nagyon finom almás tésztába, mákos tölteléket tekerünk, amit almával keverünk össze, hogy finom, édes és ízletes legyen. 3 darabot kínálunk egy csomagban.

  3 db / csomag
  110 g / csomag

  Bio Gesztenyés Kifli

  520 Ft

  Az alma és a gesztenye együtt tökéletes sütemény. Almás tésztájú kicsi kifliket töltünk gesztenyés-almás töltelékkel. Kifejezetten ínyenceknek ajánljuk!

  3 db / csomag
  110 g / csomag

Szűrés eszerint